Наставникът на Литекс Златомир Загорчич нарочи главния съдия Ивайло Стоянов за една от причините тимът му да загуби визатата си на ЦСКА с 0:1.

Според Загорчич отсъжданията на рефера са изнервили играчите му, а "червените" са имали късмет, че са повели в резултата без удар към вратата.

"Мисля, че не заслужавахме да загубим. ЦСКА ни вкара гол без удар към вратата. Ние изпуснахме 3 положения, но въпреки това футболистите ми бяха страхотни професионалисти на терена", каза сърбинът.

"Днес съдията свиреше в полза на ЦСКА и това ни изнерви. Не се възползвахме от страхотните си положения и загубихме този мач. Говорихме си много с футболистите, защото през първото полувреме имаше страх в играта ни", добави той.

"През втората част направихме две положения чрез Джордан и Джазула, но не се получи това, което искахме. Диктувахме темпото, бяхме по-добри, но не вкарахме положенията си. Така беше и в мача със Славия", припомни Загорчич.

"Имам много добри взаимоотношения с ръководството. Резултатите са тези, които определят кога един треньор ще остане в отбора".