Президентът на Славия Венци Стефанов не остана длъжен на бившата депутатка Татяна Дончева, която вчера обвини и него, и БФС в мафиотски връзки.

"Ако това нещо го беше казал ректорът на богословския факултет, щях да си помисля дали е правилно. Но след като го казва Татяна Дончева, ми стана смешно. Тя, която най-малкото има право да говори за СИК и ВИС, защото беше ръководен фактор по това време в структурата, която създаде тези две организации. А тя се казваше "Мултигруп". Така че нека да не плюе по рожбите си", отсече Стефанов.

"Много уважавам Татяна Дончева. Затова да не ме кара да си отворя аз устата за нея. Защото ще излязат и други неща, които тя не би искала да излизат. Прекалено много я уважавам, много интелигентен човек, много коректен. Но мисля, че тя е последният, който може да говори за футбол. Силата й е правото", смята още чичко Венци.

"Нека да си гледа правото и да не се бърка във футбола. Нека не забравя и тя какво е създала и какво е направила на този свят. Така че, като говори, трябва да си мери приказките и да си прави сметка за какво става въпрос. Ако тя е цвете за мирисане, съгласен съм. Но емблемата "Мултигруп" в никакъв случай не е по-качествена от ВИС и СИК".