Берое - ЦСКА, шести кръг на "А" група, стадион "Берое" в Стара Загора, 16.30 ч., пряко в Gol.bg.

Групата за мача:

Вратари: Райс Мболи и Иван Караджов

Защитници: Костадин Стоянов, Иван Бандаловски, Адемар, Пламен Крачунов, Румен Трифонов, Денис Халилович

Халфове: Тодор Янчев, Борис Галчев, Александър Якимов, Петър Стоянов, Грегъри Нелсън, Янис Зику, Антон Карачанаков

Нападатели: Спас Делев, Мишел Платини, Жуниор Мораес, Станислав Костов,

Контузени: Апостол Попов, Мартин Дечев

Наказани: няма

Вероятен състав: Райс Мболи, Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Пламен Крачунов, Адемар, Тодор Янчев, Борис Галчев, Жуниор Мораес, Янис Зику, Спас Делев и Мишел Платини

Прогноза: Възлов и за двата отбора мач, но ЦСКА най-вероятно ще вземе победата, с която уверено ще тръгне към шампионската титла. "Армейците" се намират в оптимална форма и са в сериозен подем от началото на сезона.

ЦСКА надигра всичките си съперници до този момент, като изключим срещите със Стяуа от Лига Европа.

Срещите с Берое в Стара Загора по традиция са непредвидими, отделно от това Илиан Илиев е пред уволнение, а вчера "зелените" се уредиха с нови спонсори.

"Червените" обаче едва ли ще допуснат изненада и то от този състав на старозагорци, който се намира в невиждана криза и записа пет поредни загуби от началото на първенството.

Берое е съставен от доста опитни футболисти, но точно в този момент ЦСКА превъзхожда изцяло момчетата от Сара Загора.

Треньорът на "армейците" Милен Радуканов няма никакви кадрови проблеми около състава си и ще излезе с най-доброто, с което разполага. Единствено трайно контузени са Апостол Попов и Мартин Дечев.

Любопитно ще е този път кой ще остане резерва от атакуващите футболисти на "армейците". Срещу Локо Пловдив това беше Янис Зику, но сега най-вероятно Грегъри Нелсън ще е на пейката.

ЦСКА ще хвърли всичко, за да вземе мача и да спечели трите точки. Прогнозираме поне два гола разлика в полза на "армейците".


Резултат: Берое - ЦСКА 0:2