Защитникът Самуел Нева отсвири Левски и отказа да облече "синия" екип. Нева бе считан за сигурно ново попълнение, но се отметна от уговорката си с Георги Иванов-Гонзо.

Французинът, който се подвизава от 2009 година в Аполон Лимасол, гарантирал на Гонзо, че няма да поднови договора си с кипърците и идва на "Герена". 30-годишният футболист обаче направил точно обратното.

В същото време се разбра, че Иво Тонев вече официално може да стане изпълнителен директор на Левски, след като бе освободен от управата на Локомотив София. Тонев отново засегна темата "Гара Дембеле".

"Няма шанс Дембеле да се завърне на "Герена", обяви Тонев". Както е известно, през последните дни се появиха информации, че
Фрайбург е готов да върне Гара Дембеле на Левски, откъдето го купи преди седем месеца за 2,3 млн. евро.

Тимът от Бундеслигата, който се бори за запазване на елитния си статут, няма да разчита на Гара и през пролетта, а в Германия вече усилено се твърди, че босовете търсят нов отбор на нападателя.


Според запознати, Фрайбург е готов да преговаря и с Левски, но за да стане сделката факт, сините ще трябва да извадят минимум 600 000 евро. 

Поради тази причина трансфер на Гара Дембеле на "Герена" е малко вероятен, макар самият футболист да няма нищо против.