Полузащитникът на ЦСКА Москва Георги Миланов, който ще пропусне мача с Италия заради наказание, изрази съжалението си, че няма да може да вземе участие в двубоя на 6 септември. 

Той сподели очакванията си за двата мача пред медиите и коменитира физическото си състояние. Още в първите си дни като футболисти на московските "армейци" Миланов получи контузия и отсъстваше няколко седмици от терените.

"Неприятно е за мен, че пропускам мача, но и преди съм казвал, че нашият тим трябва да се представя по най-добрия начин, независимо от контузените или наказаните. В това не се съмнявам. Трябва да се изпълнят указанията на треньора на 100-процента и да се поздравим с добър резултат срещу Италия".

"В последните седмици вече тренирам наравно с отбора на ЦСКА Москва. Справям се доста добре и леко-полека ще влизам във форма и ще показвам на какво съм способен", уверено заяви той.

"Вече имам доста наблюдения от футбола в Русия, Ще се стремя да показвам най-доброто от себе си, за да получавам повече шанс за изява. Трябва да бъда по-търпелив и с много работа и труд ще се справя с това предизвикателств".

"Мачът с Малта ще бъде по-труден от този в София. Трябва да се надяваме да измъкнем нещо от Италия, за да излезем с по-голяма самочувствие във втория мач", обясни той.