Крилото на ПСВ и голмайстор на България в световните кварификаци Станислав Манолев показа самочувствие преди решителния сблъсък с Италия.

Манолев, който това лято не успя да си уреди трансфер в друг клуб, където да играе редовно, заяви, че е разпитван от халфа на Лудогорец Светльо Дяков за подробности около състава на холандците. Както е известно Лудогорец и ПСВ са съперници в груповата фаза на турнира Лига Европа.

"Продължаваме да имаме самочувствие преди мача с Италия. Готвим се доста сериозно за тази среща, която се явява най-важната за годината. Ако вземем трите точки, се класираме на 90% за финалите", изрази увереност Манолев.

"Не мисля, че мачът с Малта ще бъде по-труден. Отиваме в Италия да вземем максимума, а после ще мислим за Малта. Естествено, че има леко напрежение. Всички очакват много от нас, защото показахме добри игри", обясни той.

Той коментира и положението си в ПСВ, където е немилост в последните 2 сезона.

„Имам доста добра психика и се настройвам положително за националния отбор. Засега оставам в ПСВ, имам още една година договор. Трансферния прозорец за съжаление затвори и се разминах с 1-2 отбора. Естествено, че ситуацията в клубния ми отбор се отразява. Игровата практика не може да се замени с тренировки. Бях с втория отбор на ПСВ, за да поиграя малко".

„Дяков от Лудогорец доста ме разпитва за ПСВ. Не знам дали има някакви указания за предстоящите мачове в Лига Европа. Казах му някои неща. Като се върна в Холандия, ще имам разговори с ръководството. Има един-два варианта, които ще обсъдим", завърши той.