Фулъм изпусна да победи Уест Бромич, след като водеше почти до края. Срещата на „Крейвън Котидж” завърши 1:1, а гостите се добраха до точка в добавеното време.

3 попадения на домакините, две от които на Димитър Бербатов, бяха отменени. Така Котиджърс увеличиха актива си на 4 точки, докато Албиън е едва с 2 и остава в зоната на изпадащите.

Фулъм поведе в 22-ата минута. След корнер топката не бе изчистена и попадна на крака на Стив Сидуел, който с хубав удар от въздуха преодоля Боаз Майхил.

Малко след това Бербатов стреля с глава, но топката премина покрай вратата на гостите. Гостите опитаха да реагират, но така и не стигнаха до добри положения в следващите минути.

В 32-ата минута Бербатов вкара топката в мрежата за втори път, след като бе изведен от Сидуел на празна врата, но попадението правилно не бе зачетено заради засада на българина.

Малко преди почивката гостите стигнаха до добра ситуация, след като центриране отдясно на Амалфитано бе засечено с глава от Били Джоунс, чийто удар обаче бе избит пред голлинията от Ритер.

В 52-ата минута втори гол на Бербатов бе отменен. Този път засадата, ако изобщо такава имаше, бе много тънка, но реферът вдигна флага и българинът отново претърпя разочарование.

Албиън отговори с отлично положение пред Виктор Аничебе. Бившият играч на Евертън се пребори с Бреде Хангеланд, нахлу в наказателното поле, но ударът му по диагонала не бе прецизен и Стокдейл спаси с крак.

В 58-ата минута Бербатов отново бе изведен, този път нямаше засада, но от сравнително малък ъгъл българинът пропусна и стреля в тялото на Майхил.

Нападателят нямаше късмет малко след това, когато щеше да вкара атрактивен гол. Меко подаване от Брайън Руис бе засечено от българина със странична ножица, но топката мина на сантиметри над гредата.

В следващите минути гостите се подобриха. Остър удар на Никола Анелка от въздуха затрудни Стокдейл, а след това французинът бе изведен сам срещу вратаря, но падна лесно след  съприкосновение със Сендерос и дузпа не последва. Останаха и съмнения, че нападателят е бил настъпен, но реферът не отсъди нищо.

В 84-ата минута трети гол на Фулъм бе отменен. Този път удар от дистанция се отби от напречната греда, след което Сидуел отклони към Родайега, който вкара. Оказа се обаче, че Сидуел наистина е зад отбраната при първия удар, така че реферът бе прав.

И в добавеното време лондончани бяха попарени. След корнер Гарет Маккоули набра скорост, отскочи мощно и забоде топката с глава в мрежата, за да отбележи първия гол за Уест Бромич през сезона.