Направилият фантастичен дебют за Англия Андрос Таунзънд е под съмнение за решителната световна квалификация срещу Полша утре, разкри селекционерът Рой Ходжсън.

„На мача в петък Андрос получи лек удар, така че продължаваме да следим състоянието му, но се надяваме, че ще бъде на линия“ заяви Ходжсън, който по всичко изглежда отново планира да разчита на крилото на Тотнъм.

Треньорът обаче не разкри други неща около титулярния състав. „Ще запазя идеите, които имам за себе си, тъй като футболистите не са информирани. Все още не е ясно кой ще бъде десен защитник вместо наказания Кайл Уокър. Тези, които бяха резерви срещу Черна Гора обаче, сега могат да бъдат титуляри“ добави наставникът, който мисли само за победата в мача.

„Продължаваме да бъдем концентрирани, тъй като това е мач, който трябва да спечелим на всяка цена. Да, осигурихме си участие в баражите, но имаме шанс да се класираме директно, така че трябва да се възползваме от него. Домакини сме и трябва да зарадваме феновете си, така че силно искаме да спечелим“ каза още Ходжсън.