Бившият треньор на ЦСКА и младежкия национален отбор Александър Станков направи коментар за счерашната битка Лудогорец - Левски. Както е известно, сините поведоха в резултата, но шампионите стигнаха до пълен обрат и победата. Ето мнението на Станков за мача:

Необяснимо беше поведението на Лудогорец през първото полувреме - много слабо и лежерно. Сякаш играчите си мислеха, че това ще е поредният лесен мач. Не може така да се подхожда към пряк конкурент за титлата. Видяха се поредица от грешки в защитата на домакините при гола на Адениджи. В общи линии проспаха първата част. Играта, която демонстрира Лудогорец първото полувреме, се изпари след почивката. 

Отборът се събуди и стана страшно за Левски. "Сините" загубиха, защото решиха, че може да победят с един гол и защитна игра. Сбъркаха, че се прибраха много рано и много дълбоко в собствената си половина. Не е редно централният нападател Адениджи да се връща на 30-ия метър. Това е крайно дефанзивно. Освен това не може най-ниските в Лудогорец да ти вкарат с глава при центрирания.

Голяма грешка на Веселин Минев при първия гол. Когато играеш с шампионите, е хубаво да имаш уважение, но не и страх. Левски срещу Лудогорец изглеждаше като български отбор срещу световен гранд. Трябва да се играе с повече самочувствие и увереност, все пак си Левски. Треньорът на "сините" Елин Топузаков е талантлив. Като играч ми харесваше агресията му.

Опитва се да я предаде и сега на играчите си. Виждам интересни идеи, искрено му пожелавам да получи шанс и по-дълго да е начело на отбора. Съмнявам се обаче това да се случи, защото, както виждаме никъде вече не се дава шанс за дълъг период, особено в Левски или ЦСКА-София.

Дори и в Лудогорец, ако не постигаш резултати, си аут. Георги Дерменджиев си води нормално мача. Той не може да изненада никого. Отборът му игра добре и си спечели. Ясно е, че смените в Лудогорец дадоха резултат за разлика от тези в Левски. Мачът беше интересен, с различни обрати и хубави моменти за зрителите.