Нападателят на Ливърпул Анди Керъл ще изиграе своя втори мач с националната фланелка на Англия, но вече е сочен като един от най-големите козове на "Трите лъва".

Халфът на Манчестър Сити Джеймс Милнър е впечатлен от своя сънародник и го засипа с похвали пред авторитетното издание "Сън".

"Имаме много опции и Керъл е едно от най-големите ни оръжия. Той е много силен и е допълнителен коз в ръкава ни", смята Милнър.

"Уелс е техничен отбор, задържат топката. Ние ще трябва да атакуваме и да се борим за всяка първа топка и Керъл ни дава тази възможност", добавя полузащитникът.

Джак Уилшър, Анди Керъл и Скот Паркър са гласени за титуляри в събота, макар да имат едва 7 мача за Англия.

"Джак игра в Шампионската лига срещу Барселона, на Ноу Камп. Керъл е играл големи мачове в Нюкасъл и Ливърпул. Те са добри играчи", признава Милнър.

"Ще бъде труден мач, различен мач, защото е дерби. Ще прилича повече на сблъсък от Висшата лига, отколкото международен двубой."

"Убеден съм, че атмосферата ще е фантастична. Публиката ще вдъхнови не само домакините, но и нас самите", завършва халфът на "гражданите".

Уелс търси своята първа победа в европейските квалификации, докато Англия все още няма поражение и е основен фаворит за спечелване на групата, в която са още отборите на България, Швейцария и хитът в квалификациите до този момент Черна гора.