Левски може да се раздели с един от титулярите си през зимната пауза, научи „Меридиан мач".

Васил Панайотов почти сигурно ще се озове в Италия. Той е влязъл в полезрението на няколко тима от Серия Б, а лично треньорът на „сините“ Делио Роси е дал добри препоръки за него пред колегите от родината си.

Юношата на Левски се завърна на „Герена“ през лятото по настояване на Николай Митов. Първоначално се смяташе, че Панайотов ще има статута на твърда резерва. 27-годишният халф обаче успя да се наложи сред титулярите още в контролите и си остана такъв дори и след идването на Делио Роси. Така до момента той има 12 мача в първенството, от които само в един е бил заменен.

Васил има опит в чужбина, след като се подвизава в Кипър и скромни отбори от Полша. Постоянните мy изяви на „Герена“ сега ще му докарат доста по-добър трансфер.

В същото време от Левски вече се оглеждат за заместник на Панайотов, а освен това разполагат на пейката с Белмонт и Рошу. Очаква се французинът да бъде сред най-важните фигури в състава на столичани през пролетта, след като направи цяла подготовка. Делио Роси пък не харесва много-много Рошу.