Българският боксьор Тервел Пулев спечели първи медал за страната ни на летните олимпийски игри в Лондон и вече прикова вниманието върху себе си.

Оказва се, че сред почитателите на Пулев е и едрогърдата Кати Прайс, известна още като Джордан. Палавата британка е преминала през леглата на бившия футболисти Дуайт Йорк, съотборника му Теди Шерингам, попзвездата Питър Андре, боеца в свободни двубои Алекс Рийд.

"Кати хареса изключително много стила на Тервел Пулев, тя е ценителка на мъжките спортове. Българинът е красив, мощен, личи си, че пращи от сила. Това възбужда всички жени, а Кати определено не прави изключение" - коментира приятелка на Прайс, цитирана от scandalno.net.

Според слуховете Прайс дори обмисляла да направи залог за успех на нашия боксьор и ако го е сторила е спечелила, тъй като Пулев победи. Атрактивната брюнетка имала и билет за първия ред.

"Когато Кати си науми нещо, тя обикновено го постига. Все още не знам какви намерения има към този български здравеняк, но тя не се спира пред нищо, за да постигне целите си", разкрива приятелката на Джордан.