Защитник на Партизан започна тренировки със Славия. Това е 18-годишният централен бранител Неманя Ненезич, пише "Тема спорт". Той е роден на 20 април 2000 година. Младокът ще изкара пробен период преди старши треньорът Златомир Загорчич да реши дали ще го задържи.

Ненезич се вписва отлично в портфолиото на Славия, който залага на млади талантливи футболисти. Наставникът на белите пък усилено търси централен защитник, с когото да засили конкуренцията в ариергарда. Както е известно, Стефан Велков се очаква да бъде продаден, като оферти за него има от Азербайджан и Холандия. През сезон 2016/17 Неманя Ненезич е част от школата на Рад Белград. Има мачове за юношеския национален отбор на Сърбия до 17 години. "Ще видим какво може и ще преценим", заявиха от "Овча купел".

Спортно-техническият щаб на столичани умува за една или две контроли по време на паузата в шампионата в началото на септември заради мачовете на националните отбори в Лигата на нациите. Белите играят последно на 31 август срещу Верея и после приемат Ботев Пловдив чак на 16 септември. Не е изключено дори да бъде направен и кратък лагер. Реално паузата за Славия ще е цели 15 дни. Столичани продължават с подготовката си за гостуването на ЦСКА в неделя. В последния кръг белите паднаха изненадващо на "Васил Левски" с 0:2 от Витоша Бистрица.