Собственикът на Ливърпул Джон Хенри похвали директора на тима Деймиън Комоли за приноса му към развитието на клуба.

"Това беше една страхотна първа година за нас. Приносът на Комоли до момента е изключително важен, макар че голяма част от него остава в сянка. Той организира много неща толкова бързо и много добре", заяви Хенри пред "Дейли мейл".

"Внесе стабилност, яснота и целите бяха представени. Нашата философия беше обновена. Също така в клуба има много силно доверие, което беше пренесено и в съблекалнята на тима", допълва босът.

"Изобщо не беше риск да взема Комоли. Според мен е риск да нямаш директор в един отбор и Кени Далглиш се съгласи с това мое мнение."

"Няма човек, който да може да отговаря за толкова много аспекти в един клуб, а мениджърската професия е много важна за големите клубове по света."

"Тези дни говорих с Кени Далглиш и той не намира голяма разлика от модела на Ливърпул в момента и модела, който е бил по негово време преди двайсетина години."

"От Деймиън зависи да разпознае и вземе правилните за отбора играчи, но последната дума винаги има Кени Далглиш. Те двамата работят много добре заедно", завърши Джон Хенри.