Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон ще намери място под слънцето и след края на футболната си кариера. 33-годишният италианец може да се пробва в порно индустрията, като предложението дойде не от кого да е, а от съпругата му Алена Середова.

Прелестната чехкиня се похвали пред италианско списание, че тръпката между двамата все още не е изчезнала, а причината са креватните способности на Буфон. Нещо повече – националът на адзурите бил по-добър от най-популярния местен порноактьор Роко Сифреди.


Изказването на Середова обаче запали фитила на актьора. Побеснелият Сифреди веднага поиска да кръстоса шпага с Буфон, сигурен, че ще се справи по-добре в леглото.



"Буфон може да е по-добър в леглото от мен, но много искам да го видя как ще се представи пред камера. Той ще е като дете в сравнение с мен. Ето и моето предложение – да спре да пази вратата, а да дойде да работи с мен. Имам нужда от честен човек като него", изказа се професионалистът в занаята Сифреди, цитиран от "7 дни спорт".



Преди десетина дни легендарният порноактьор бе сравнен и с бившия италиански футболист Алесандро Костакурта. Тогава половинката на ексзащитника на Милан Мартина Коломбари също се похвали с изпълненията си под чаршафа.


Ето я и
Мартина Коломбари

Според нея Били Костакурта бил поне толкова добър, колкото Сифреди и една класа над легендата в ските Алберто Томба.


"Имала съм много гаджета. Един от тях беше Алберто Томба, но никой не може да се сравни с Били. Той е толкова секси и еротичен. За мен е като Роко Сифреди", изказа се Мартина.