Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо в типичен стил заяви, че победите над Барселона (за купата и в първенството) и над Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, не са нищо особено.

Столичани до голяма степен спасиха сезона си с тези триумфи, но португалецът не е особено впечатлен.

“Да, седмицата около тези мачове бе добра, защото ги спечелихме, но съм имал по-важни и по-големи победи. Най-добрата ми серия бе с Интер, когато взехме 3 трофея. Първо спечелихме купата на Италия след победа над Рома, след това гостувахме в Сиена и станахме шампиони, а после триумфирахме и в Шампионската лига след успех над Байерн. Именно това наричам специална поредица” заяви Моуриньо, който гледа към бъдещето и не се връща назад.

“Да, победата ни на “Олд Трафорд” бе важна, но няма да изпадна в еуфория след нея, тъй като ни остават още много мачове в турнира и съперниците са трудни. Можем да отпаднем в следващия етап, така че трябва да внимаваме” добави Специалния, който отново се измъкна от въпроса за бъдещето си.

“Никога не взимам решения къде да работя заради това дали печеля или не. Всеки ден мисля единствено за клуба в който съм, стремя се да давам най-доброто, но което съм способен и не се притеснявам за себе си” категоричен бе Моуриньо.