Испанският шампион Барселона продължава да печели фенове на турнето си отвъд Океана. Хиляди хора ходят дори на тренировките на тима, за да видят Роналдиньо и останалите звезди. Така е и в Ню Йорк, където Барса завършва турнето си. На последното занимание на “Джайънт Стейдиъм” също присъстваха много хора, като сред тях бе и един от най-известните баскетболисти от НБА – Стив Неш.

Избраният за най-полезен играч в Лигата през последните 2 сезона никога не е криел, че е голям фен на играта, а доказателството е, че баща му и брат му са играли професионално футбол.

Барселона е Дрийм Тийм във футбола. Това е отбор, който кара публиката да се забавлява, като прави много красиви неща” заяви канадският плеймейкър на Финикс Сънс. Той изгледа с интерес едночасовото занимание на отбора, след което слезе при футболистите и дори порита малко с тях.

Естествено той не пропусна възможността да поговори няколко минути със суперзвездата Роналдиньо. Двамата дори си размениха екипи на своите отбори. Така че в лицето на Стив Неш каталунците се сдобиха с още един привърженик.