След като в последно време мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън критикува съдиите за щяло и нещяло, сега този навик се прехвърли и на играчите му.

Полузащитникът Дарън Флетчър изрази разочарованието си за червения картон, който му бе показан в гостуването на Бирмингам през уикенда.

Мачът завърши разочароващо за шампионите с равенство 1:1. Шотландският футболист бе изгонен през второто полувреме. Той имаше вече предупреждение с жълт картон, но въпреки това спря опасна атака на съперника с умишлено нарушение в центъра на терена.

Въпреки това той смята, че това не е трябвало да бъде санкционирано от съдията, защото самият рефер бил толерирал "твърдата" игра.

"В събота беше разочароващо, защото самият аз бях фаулиран постоянно. И когато се оплаках на съдията, той каза, че това е "мъжка игра", обясни Флечър пред Манчестър Ивнинг Нюз.

"Затова аз също започнах да играя твърдо и той ми показа жълт картон. След това ми даде картон за абсолютно нищо".

"Човек не иска да пропуска мачове независимо от причината. Но да пропусна мач заради наказание е много неприятно за мен".

"Имаме много полузащитници и съм сигурен, че някой ще заеме моето място и ще се справи. Но ако се справи прекалено добре, това може да значи аз да остана резерва и това е риска".

"Но не мога да мисля за това докато играя. Винаги играя за момента и не мисля какво ще стане далеч в бъдещето".

"Срещу Бирмингам имахме нужда да се борим здраво и това направих. Не мисля за евентуалните последствия".

Заради твърдата си игра Флечър е критикуван от някои съперници, но самият той не смята че е груб играч.

"Трябва да вярваш на реферите, че няма да се повлияят от критиките, които другите казват или пишат за теб".

"Те трябва да решават във всеки мач независимо и безпристрастно и това е единственото, което искам".

"В абсолютно никакъв случай не съм мръсен играч. Винаги се хвърлям за топката и понякога просто не изчислявам момента и правя нарушение. Но не съм груб играч".

"Не знам дали всичко това не започна от думите на Венгер. Той каза каквото каза и се надявам, че съдиите ще отсъждат без да се влияят и честно казано - в повечето случаи те са безпристрастни".