Карлос Тевес и Гари Невил ще трябва много да внимават как се държат по време на утрешното манчестърско дерби между Сити и Юнайтед на „Ийстландс”.

През този сезон двамата на няколко пъти създадоха сериозно напрежение, но сега полицията и твърдо решена да не допусне подобно нещо да се случи отново. Затова двамата са предупредени да сдържат емоциите си и да не провокират съперниците.

През септември, когато Юнайтед спечели с 4:3 у дома с гол в добавеното време, Невил инахлу на терена и изкуфя здраво, въпреки че изобщо не игра в двубоя. ФА го предупреди, но той не спря дотук.

По време на полуфинала за Карлинг Къп защитникът показа среден пръст на Тевес, който пък отпразнува гола си пред сър Алекс Фъргюсън и направи красноречиви жестове към пейката на Юнайтед.

След това аржентинецът и Невил продължиха престрелката помежду си и в медиите, затова утрешният двубой е очакван с интерес какво ще направят този път. Сити е в добра форма и гони 4-ото място, а само победа ще запази шансове на Червените дяволи за титлата.