Капитанът на Алжир Антар Яхия насърчи стража на Англия Робърт Грийн да продължава в същия дух. Последният допусна идиотска грешка в мача на "Трите лъва" срещу САЩ и подари гол на "янките", с който те измъкнаха равенство.

Следващият мач на англичаните е именно срещу Алжир и всички в тима на "пустинните лисици" се надяват, че ще могат да се възползват от нестабилността на вратарския пост на "Трите лъва".

"Със сигурност нямаме нищо против Грийн да сгреши по този начин отново", заяви Яхия.

"Определено мачът срещу Англия ще бъде труден за нас, но се надявам да измъкнем нещо от него. Видяхте ги срещу щатите, като се издъниха. Футболът не е точна наука, както знаете. Англия има големи футболисти, но се видя срещу САЩ, че и те не им помогнаха", добави капитанът на Алжир.

Плеймейкърът на "пустинните лисици" Хасан Йебда, който игра през миналия сезон в Портсмут, пък заяви, че грешката на Грийн дава надежда на него и съотборниците му, че могат да постигнат добър резултат в предстоящия мач.

"Ние видяхме неговата грешка и, разбира се, тя ни дава повече надежди. Ще ни бъде обаче трудно, защото англичаните имат нужда от задължителна победа срещу нас, след като вече направиха равенство с американците. Трябва обаче да направим всичко възможно да им се противопоставим и да постигнем добър резултат", смята Йебда.