Алжирците се надяват, че присъствието на Зинедин Зидан ще им помогне да постигнат добър за тях резултат в жизненоважния мач срещу Англия, от който ще зависи това дали "пустинните лисици" ще запазят шансовете си да излязат от групите на Мондиала.

Родителите на Зизу, които са от Алжир, подкрепяха родината си в мача срещу Словения. Самият Зидан също бе на стадиона в Полокване в неделя, но и неговата помощ не успя да помогне на възпитаниците на Рабах Саадане да победят европейския тим.

Централният защитник Маджид Бугера обаче се надява, че подкрепата на Зидан ще помогне на него и съотборниците му по време на изключително важния мач срещу Англия.

"Беше страхотно, че Зидан ни подкрепяше в неделя. Той повдигна духа ни и ние знаем, че бе с нас и ни стискаше палци. Подкрепата, която получихме в мача срещу словенците, бе наистина страхотна", заяви Бугера.

"Колкото до мача ни с Англия, ние нямаме какво да губим. Напрежението е при тях, защото не могат да си позволят повече грешки. Надявам се с подкрепата на Зидан да ги препънем", добави бранителят.