Националният селекционер на Алжир Рабах Саадане остана изумен от слабата игра на Англия срещу неговия отбор. Двата тима завършиха при нулево равенство късно снощи и по този начин ситуацията в група "С" на Мондиала стана много интересна и непредвидима.

Преди последните мачове от групата всичките четири тима имат шансове да излязат от нея и да завършат сред първите две места.

За Саадане пък се знае, че е голям фен на английския футбол и специално на Уейн Рууни, и преди мача с "Трите лъва" той сподели, че се надява звездата на Юнайтед да демонстрира пълния си потенциал на Мондиала, дори и това да се окаже пагубно за неговия тим.

"Очаквах повече от Англия, не знам какво се е случило с този отбор. Ние имахме шансове да ги победим, а те имаха също такива, но в крайна сметка си поделихме по точка. Това беше мач, в който всичко можеше да се случи. Наистина е доста жалко, че завършихме при нулево реми", заяви Саадане.

"Определено мисля, че за нас е много полезно, че играхме с отбор като Англия. Благодарение на такива мачове можем да вдигнем нивото си. Смятам, че моят отбор има необходимия талант и потенциал. Просто трябва постоянно да работим върху себе си", добави специалистът.

"Ситуацията в групата ни позволява да се борим за място сред първите два отбора в класирането и ние ще се опитаме да се възползваме от този наш шанс. За да постигнем това обаче, ще трябва да използваме пълния си потенциал", завърши селекционерът на "пустинните лисици".