Националният селекционер на Камерун Пол Льо Гуен призна, че поема цялата отговорност за слабите резултати на "Неукротимите лъвове" на Мондиала в ЮАР.

Камерун на практика със сигурност ще си тръгне след мача с Холандия, тъй като отборът вече натрупа в актива си две загуби и няма шанс да продължи напред.

След като загубиха първия мач от Мондиала срещу Япония, късно снощи камерунците бяха победени и от Дания, въпреки че демонстрираха срещу "Червения динамит" много добра игра.

"Аз поемам цялата отговорност за резултатите от Мондиала и аз съм главният виновник за загубите ни. Не трябва момчетата да бъдат обвинявани", заяви Льо Гуен.

"Всички в отбора бяха много щастливи, че сме на Световното първенство, но просто нещата не се развиха за нас по най-добрия начин и не успяхме да постигнем победи в първите ни мачове от групата", добави специалистът.

"Наистина много съжалявам за загубите ни, тъй като и срещу Япония, и срещу Дания играхме много силно и само късметът ни попречи да победим", не пропусна да отбележи трикратният шампион с Лион.

"Работя изцяло в полза на отбора, но това явно не е достатъчно, за да побеждаваме в този турнир. Имаме чудовищен брой голови възможности, които обаче незнайно защo не можем да реализираме", завърши селекционерът на Камерун.