Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отново заяви, че е доволен от управлението на клуба от фамилия Глейзър, въпреки сериозното недоволство срещу американците от страна на феновете.

"Според мен те подкрепят много сериозно отбора. Не се месят в работата на треньорите и ръководството и когато поискаме играч, го получаваме. Какво повече бих могъл да искам?", сподели Фърги пред радио "Ривиера".

Големите дългове на "Червените дяволи" са считани за основен проблем и това е една от основните причини за реакцията на запалянковците, но според шотландеца нищо фатално не се е случило.

"Не мисля, че има нещо нередно в тези протести. Обикновено феновете не са доволни от собствениците и това е така, откакто аз съм тука. Така бе и при фамилия Едуардс, така е и сега. Винаги хора, които смятат, че клубът е техен, но това е така, защото те са невероятни в подкрепата си", добави Фъргюсън.

68-годишният треньор отново заяви, че не смята да се отказва от професията. Той е в клуба от 1986 година. "Това е страхотен клуб, в който можеш да работиш. Имам необходимата мотивация, защото тук прекарах невероятни 25 години. Всеки ден се радвам като видя отдадеността и желанието на играчите на тренировките. Разбира се, много неща зависят от здравето на човек, но благодаря на Бог, че засега съм добре и всичко е наред", изтъкна той.