Лацио разгроми Сасуоло с 6:1 в друга среща от кръга. С хеттрик за "орлите" се отличи Луис Алберто, два гола добави Марко Пароло, а по веднъж се разписаха Стефан де Фрай и Чиро Имобиле от дузпа.

За гостите почетен гол вкара Доменико Берарди през първата част от дузпа.

Лацио е четвърти в таблицата с 16 точки, на 5 след лидера Наполи.

Без контузения български национал Александър Тонев отборът на Кротоне измъкна точка при гостуването на новака СПАЛ. Срещата завърши 1:1, като Алберто Палоски откри за СПАЛ в 39-а минута, а след почивката нигериецът Сими изравни за Кротоне.

Гол на Джампаоло Пацини от дузпа в добавеното време донесе точка за Верона при равенството 2:2 като гост на Торино. Отборът от града на Ромео и Жулиета направи впечатляващ частичен обрат, като и двата гола паднаха в сетния миг. Торино водеше комфортно с 2:0 след голове на Яго Фалке и Мбайе Нианг преди почивката.

В 89-а минута Мойс Кийн намали, а в добавеното време реферът отсъди дузпа за Верона за игра с ръка на Кристиан Молинаро и Пацини от бялата точка бе точен за крайното 2:2.

Фиорентина продължава колебливото си представяне от началото на сезона, като допусна четвърта загуба - този път с 1:2 при гостуването на Киево.

Джовани Симеоне даде преднина на Фиорентина в 6-а минута, но Киево обърна мача с два гола на Лукас Кастро в 25 и 46-а минути.