Наполи и Антонио Конте водят интензивни преговори от два дни, но засега споразумение между клуба и треньора няма. Ако президентът Аурелио Де Лаурентис предложи на бившия стратег на Юве, Челси, Интер и Тотнъм 8 милиона евро заплата на сезон плюс бонуси, сделката ще бъде сключена, тъй като това е изискването на Конте. Известно е, че в Интер той взимаше 12 милиона евро на година. Наполи му предложи и договор за 3,5 години и пълен контрол върху трансферите в клуба, пише "Труд".

В същото време търпението на президента и към играчите се изчерпва заради слабите им резултати. Поражението с 0:3 от Торино е било обсъдено на висок тон от президента Де Лаурентис и спортният директор Мауро Мелузо, футболистите и професионалния щаб в хотел Serapid в Неапол. 

Най-голямата звезда на тима Виктор Осимен се забърка в скандал. След изявлението на мениджъра на грузинеца и негов съотборник Квича Карацхелия - Мамука Югели, че Осимен ще премине в Саудитска Арабия само заради парите и че би играл само в големите клубове в Европа, нигериецът беше бесен. След всичко това Осимен сочно "поздрави" мениджъра в социалните мрежи с думите: "Скъпи Мамука Югели, ти си боклук! Глупак, не споменавай името ми!".

Снимка: БГНЕС