Джак Айхел бе точен 3:13 минути след началото на продължението за победа на Бъфало с 4:3 срещу Сан Хосе в мач от първенството на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). По този начин Сейбърс запазиха трите си точки преднина срещу Бостън в Атлантическата дивизия, след като и Брюинс спечелиха своя мач във вторник вечер.

Дилан Гембръл и Марк-Едуард Влашич се разписаха за Шаркс в първата третина, но Бъфало стигна до пълен обрат чрез Джак Айхел, Сам Райнхарт и Джеф Скинър. Ерик Карлсон изравни за 3:3 само 11:27 минути преди последната сирена, но Айхел сложи край на мача с гола си в продължението и четвъртата си точка.

Картър Хътън спря 25 удара на вратата на Сейбърс, които водят в общото класиране на НХЛ с точка пред Вашингтон.
Бостън надви Торонто с 4:2, след като основният реализатор в лигата Давид Пастърнак вкара десетия си гол за сезона и подаде за още един. Брад Марчанд също записа гол и асистенция, а Брет Ричи и Пар Линдхолм забиха другите две шайби във вратата на Мейпъл Лийфс, които са трети в дивизията с две точки пасив срещу Брюинс.

Защитникът Джон Карлсън вкара два гола за победата на Вашингтон с 5:3 срещу Калгари. Алекс Овечкин добави гол и асистенция, Том Уилсън записа четвъртото попадение за Капс, а Чандлър Стивънсън бе основната причина за автогол на Флеймс.

Руснакът с български корени Александър Георгиев спря 32 удара на вратата на Ню Йорк Рейнджърс, но бе преодолян от Кристиан Дворак 1:04 минути след началото на продължението за победа на Аризона с 3:2. Лоусън Краус и Алекс Голигоски също се разписаха за гостите, които спечелиха четвърта поредна победа в НХЛ.