Вратарят на Челси Тибо Куртоа призна вината си за първото попадение на Лионел Меси в снощната класика между двата отбора на стадион "Ноу Камп".

Аржентинецът прониза белгийския страж за най-бързия гол в кариерата си, след като прати топката в мрежата 128 секунди след началния съдийски сигнал.

"Не смятам, че заслужавахме да отпаднем, но индивидуалните грешки ни костваха много в двата мача. При първия гол не очаквах Лионел Меси да бие от такъв ъгъл и твърде късно затворих краката си. Това беше моя грешка", заяви Тибо.

"Имаше много грешни пасове в нашата игра и те вкараха от наши грешки. Защитавахме се и играхме добре, ударихме гредите, но индивидуалните грешки ни струваха скъпо. Трябва да сме откровени."

"Играл съм много пъти срещу Меси и вече съм получавал такива голове. Най-слабото място на вратаря е зоната между краката му. Дразнещо е, не мога да го скрия. Трябва да съм мъж и да продължа напред. Направих някои добри спасявания, но получихме общо четири гола след наши грешки", добави Куртоа.