След като Кристиано Роналдо разтрогна с Манчестър Юнайтед и вече е свободен агент, логично на преден план излиза въпросът къде ще продължи кариерата си португалецът.

Пред него има няколко опции, като е напълно възможно той да остане в Премиър лийг, но не е изключено и 37-годишният нападател да подпише с клуб извън Европа. 

Интерес към Роналдо проявяват Нюкасъл и Ал-Насър, предава БНР. Собственик и на двата клуба е престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман. 

Челси също може да излезе с оферта за звездата. Не е тайна, че придобилият през лятото клуба Тод Боели мечтае да има Роналдо в състава си. Сега амбицията му допълнително се подхранва от факта, че португалецът е свободен агент, а и финансовите му изисквания ще са по-малки.

Боели обаче ще се съобрази с мнението на мениджъра Греъм Потър, а той не е уверен, че евентуалното идване на Роналдо е добра идея. 

Според журналиста от CBS Бен Джейкъбс агентът на нападателя Жорже Мендеш съвсем скоро ще започне преговори със “сините” от Лондон. 

Друга опция пред Роналдо е гръцкият гранд Олимпиакос. Клубът от Пирея прави много слаб сезон, но собственикът Евангелос Маринакис не щади средства за нови попълнения, а освен това в тима са и бившите съотборници на Кристиано от Реал Мадрид Марсело и Хамес Родригес. 

Снимка: БГНЕС