Известният британски журналист Пиърс Морган, който е известен с пристрастията си към Арсенал, посъветва ръководството на тима да се опита да привлече Кристиано Роналдо след края на сезона.

"Стан Крьонке има състояние от около 10 милиарда евро, а жена му пригежава 17 милиарда. Наскоро си купи ранчо за 900 милиона, така че може да вземе няколко скъпи нападатели за Арсенал. Ако бях в клуба, щях да взема Кристиано Роналдо“, отсече цитираният от „Webcafe“ журналист.

Има много талантливи и опитни играчи в Манчестър Юнайтед, но отношението им е напълно погрешно. От гледна точка на психологията този клуб ме шокира. Каквото и да си говорим, без Роналдо щяха да са още по-зле“, категоричен е той.

Арсенал има млади, гладни и обещаващи момчета с добро отношение. Букайо Сака, Емил Смит-Роу, Кийрън Тиърни и др. Ако Роналдо си тръгне от Юнайтед, веднага бих го взел в Арсенал. Само вижте какво прави на терена на 37. Можеш просто да го пуснеш напред и да оставиш децата да се учат от него.", каза още Морган.

Според слуховете новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, който ще поеме отбора от лятото, не възнамерява да разчита на португалеца.