Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа смята, че феноменалната победна серия на тима няма да има абсолютно никаква стойност, ако отборът не успее да завърши след края на сезона в топ 4, така че да играе отново в Шампионската лига.

Под ръководството на Оле Гунар Солскяер тимът сякаш се възроди и има на сметката си осем поредни победи във всички турнири, а в момента "червените дяволи" са отборът в най-добра форма, в цялата Висша лига.

"Победихме Арсенал като гости, а това очевидно е страхотен резултат. Все още обаче сме далече от спечелването на Висшата лига и през този сезон това е невъзможно. Щастливи сме от победите, които постигнахме като последователност, но не сме доволни от ситуацията ни като цяло", обяви той пред "Скай Спортс".

"Все още не сме в топ 4, а знаете, че това е реалната ни цел през този сезон. Искаме да играем отново в Шампионската лига и ако не попаднем в челната четворка, в крайното класиране след края на сезона, тогава всички тези поредни победи се обезсмислят".

"За наша радост успяхме да намалим изоставането ни на минимум точки и мисля, че шансовете ни да се преборим за място в първата четворка са съвсем реални, а освен това силно се надявам да продължаваме да бъдем толкова убедителни в резултатите, както го правим напоследък".