Бившият нападател на Нюкасъл и националният отбор на Англия Алан Шиърър отбеляза, че новият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е трансформира играта на Пол Погба. Под негово ръководството френската звезда записа 10 мача, вкара 8 гола и направи 5 асистенции. В предишните 20 мача на сезона французинът бе отбелязал 3 попадения и 4 завършващи подавания.

"Трансформацията на Пол Погба, след като отборът е оглавен от Оле Гунар Солскяер е просто невероятна. Напомня ми, когато сър Боби Робсън замени Рууд Гулит в Нюкасъл. Като играч винаги знаеш кога треньорът не иска да те вижда в клуба.

Погба знаеше, че Моуриньо не иска да разчита на него на "Олд Трафорд". Имаше сериозни проблеми в комуникацията и връзката между играч и треньор. Трябваше да си отиде. Тогава дойде нов треньор и започна да казва на футболистите колко са добри. 

Спомням си първия ни разговор със сър Боби. Той ми каза, че вместо да бягам към топката през цялото време, трябва да избягам от защитниците. Беше съвсем просто, но никога не мислех за това. Солскяер дойде и напълно промени формата и отношението на Погба", заяви Алан Шиърър.