Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде да се разбере, че първото полувреме срещу Манчестър Сити за Карабао Къп е било най-лошото, откакто той води тима.

"Червените дяволи" загубиха от градския си противник с 1:3 на "Олд Трафорд" и в крайна сметка са на път да отпаднат от надпреварата. Отборът губеше с класически резултат още до 39-ата минута и наистина действаше ужасяващо слабо във всяко едно звено през първата част.

"Това бе най-слабото първо полувреме, което отборът е имал под мое ръководство. Не сме играли по-слабо полувреме изобщо, доколкото помня. Бяхме сринати психически, нищо не се получаваше в играта ни през първата част", коментира специалистът след мача.

"Просто взимахме решения, които не трябваше да взимаме. Бяха грешни. Знам, че моите момчета могат много повече и съм го виждал. Мисля, че след почивката вече започнахме да поемаме отговорност за действията си и в крайна сметка стояхме много по-добре на терена. Върнахме един гол, но за жалост преди това бяхме допуснали цели три".

"Да, резултатът не е добър в наша полза, но вярвам, че можем да елиминираме Сити и да се класираме за финал в турнира. Правили сме го с ПСЖ в Шампионската лига вече".