Вратарят Давид де Хеа вече не е безспорният №1 на позицията си в Манчестър Юнайтед, след серията  гафове, които направи, пише „Дейли Мейл“. 

Испанецът пристигна на „Олд Трафорд“ през 2011 и оттогава има 393 мача, като бе категоричен първи избор за всеки мениджър. Напоследък обаче, направи серия грешки, като върхът бе в неделя, когато изрита топката в крака на Доминик Калвърт-Люин и тя влезе във вратата след рикошет. 

Оле Гунар Солскяер го защити след сблъсъка, макар че му бе напомнено, че от началото на миналия сезон тимът е получил 7 гола след грешки на футболиста. 

Според изданието Де Хеа трябва да възвърне доверието в себе си до края на сезона, защото при ръководството вече има колебания относно това дали не трябва да бъде продаден. 

В клуба трябва да решат какво да правят с Дийн Хендерсън, който прави страхотен сезон под наем в Шефилд Юнайтед и може да се окаже интересна опция за бъдещето, ако се вземе решение за раздяла с испанския страж, който получава по 375 000 паунда на седмица. 

Смята се, че 22-годишният футболист ще получи оферта за нов подобрен договор и отново ще бъде даден под наем за още една година, но е изключително добра опция за следващите години.