В типичния си стил бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн обяви, че би линчувал Давид де Хеа заради грешката му срещу Евертън вчера. 

Испанецът направи страхотен гаф още в началото, когато се забави твърде много при една ситуация и изрита топката в крака на Доминик Калвърт-Люин, след което тя се оказа в мрежата му,  а двубоят завърши 1:1. 

„Ако бях мениджър или негов съотборник, бих го убил. Кълна се! Това бе направо лудост. Какво чака? Взимай бързо решение и действай. Това са ключови моменти в битката на Юнайтед за топ 4“ беснееше Кийн в студиото на „Скай Спортс“. 

„Говорим за изключително опитен вратар. Какво всъщност искаше да направи? Струва ми се, че тук става въпрос за необоснована арогантност. Още на почивката бих го линчувал. Знам, че вратарите допускат грешки понякога, но това е просто недопустимо“ добави ирландецът. 

След мача Оле Гунар Солскяер защити стража и обяви, че такива неща понякога се случват, но със сигурност не е останал доволен от действието му, което можеш да струва дори загуба на отбора.