Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че е можел да спечели поне 5-6 пъти Шампионската лига, ако не беше попадал на звездните формации на Барселона и Реал Мадрид.

"Честно казано ние нямахме късмет, защото във всяка друга ера щяхме да спечелим 4-5-6 пъти Шампионската лига", коментира Скоулс, цитиран от Goal.com.

"Но само вижте какви отбори се изправяхме срещу нас. Барселона на Пеп Гуардиола. Господи, колко добри бяха те... Можете да назовете целия им състав без проблеми. В средата на терена - Андрес Иниеста, Шави, Серхио Бускетс и Лионел Меси."

"Тиери Анри по лявото крило, в центъра на защитата - Жерард Пике и Карлес Пуйол. Просто нереално. Те без съмнение са най-добрият отбор, срещу който съм играл. Барса на Гуардиола е един от най-добрите отбори в историята."

"Ако се върнем малко назад, към сезон 2002/03, се сещам за отбора на Реал Мадрид, срещу който играхме. Бяхме сразени на техния стадион с 3:1, но какъв отбор само беше това. Този Реал не беше много далеч като качество от Барса."

"Имаха бразилеца Роналдо, Зинедин Зидан, Луиш Фиго, Фернандо Редондо, който беше нереален... Раул, Роберто Карлош, Йеро, Икер Касияс на вратата. Невероятен отбор. Ние се изправяхме срещу тези страхотни отбори и се представяхме добре срещу тях. Барса на Гуардиола обаче беше малко по-добър от онзи Реал", добави Скоулс.