Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс върна лентата назад с над 20 години, спомняйки си как пропусна финала на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен през 1999 година.

Полузащитникът получи наказание в реванша с Ювентус на полуфиналите, а мачът се оказа исторически, защото "червените дяволи" сътвориха пълен обрат за успеха с 3:2.

"Просто се примиряваш с факта, че няма да играеш във финала. Бях съкрушен по онова време, но нямаше какво да направя по въпроса. Рой Кийн също получи жълт картон и пропусна мача за трофея", заяви Скоулс, цитиран от Goal.com.

"Влязох в единоборство за топката с Дидие Дешан и съм гледал после ситуацията на повторение. Дори не мисля, че беше нарушение, ако трябва да съм честен."

"Случи се точно пред очите на съдията, но Дешан изпищя като момиче, като едно голямо бебе, което не ми помогна. Получих картон и пропуснах финала", добави Скоулс.

В крайна сметка отсъствието на двете големи звезди в средата на терена не попречи на Юнайтед да вдигне Ушатата, обръщайки баварците с два гола в добавеното време в един от най-драматичните финали в историята на футбола.