Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул шокира с признания за здравето си. Бившият английски нападател има заболяване на бъбреците, което е довело до тежка депресия и нови проблеми в последните месеци. 

В момента Коул е под строга карантина, тъй като е в особено рискова група при заразяване с COVID-19. Един от героите на Юнайтед в ерата на сър Алекс Фъргюсън разкрива, че често мисли за край на живота си.

"Опитвам се да не гледам прекалено далеч напред и да я карам ден за ден - казва Коул, цитиран от "България днес". - Наскоро прекарах невероятно време с дъщеря си. Тя ми каза: "Тате, ти ще живееш вечно". Винаги ще го помня. Но аз непрекъснато ѝ казвах: "Ако ги докарам до 50, ще бъда щастлив". 

"Аз съм на година и малко от 50-те и дали ще успея? Имайки предвид какво съм преживял, трябва да измисля нещо. Най-големият ми страх е, че един ден ще се събудя и бъбреците ми ще са спрели. Не ме интересува нищо друго, това е най-големият ми страх."

"Питам се как ще премина през това психически, ако отново се случи, страхувам се. Миналата седмица беше една от най-трудните ми. В предишната се видях с дъщеря си, която беше с маска и щит. "

"Това беше първият път, когато успях да общувам с някого от девет седмици. Но след като си тръгна, беше ужасно. Има много случаи, в които искам да се откажа. Не само от живота, но и от всичко друго", завърши легендата.