Легендата на Манчестър Юнайтед Анди Коул призна, че се е изпотил от напрежение, когато е застанал до бразилската легенда Роналдо по време на мач в края на миналия век.

Вкаралият 121 гола в 275 мача за "червените дяволи" англичанин говори за четвъртфиналния мач-реванш от Шампионската лига между Интер и Юнайтед през 1999 година.

"Помня как излизахме от тунела преди реванша с Интер и до мен се появи Роналдо. Няма да лъжа, че почти се изпотих. Това момче го гледах от години, говорим за истински играч, за майстор с топка в крака", споделя Коул, цитиран от Goal.com.

"Той имаше всичко необходимо. Аз стоя до него в тунела на "Сан Сиро" и си казвам "Лудост". Но когато си до тези играчи си даваш сметка, че ти си на високо ниво. Излизаш на терена с такива футболисти, това е нереално."

"Винаги съм честен, когато става дума за такива неща. Това е нещо, за което като се върна назад във времето, мога да кажа на моите момчета, че съм се справил добре. "

"Когато говорите на децата сега за бразилеца Роналдо, те гледат към теб, все едно си човек с три глави. Не знаят кой е той. А истината е, че ако не бяха контузиите му, той щеше да печели Златната топка всяка година и да вкара безброй голове. Той беше невероятен футболист", добави Коул.