Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел е категоричен, че Оле Гунар Солскяер е на път да направи така, че лутането за "червените дяволи" да приключи.

Двамата се познават отлично, тъй като бяха съотборници на "Олд Трафорд", а екс-националът на Дания вижда хубави неща в клуба.

"През последните години различни мениджъри идваха начело на Юнайтед и като цяло играчите, които се привличаха, не бяха правилните. Мисля си обаче, че сега Оле успя да направи така, че отборът да привлече лидери. Колкото повече лидери имаш в състава, толкова по-силен ще бъдеш", коментира Шмайхел, цитиран от "Сън".

"Отборът разполага с 4 или 5 лидери в редиците си. Привличането на играчи като Фернандеш и Магуайър е страхотно, а те са точно такива. Идентичността на отбора постепенно се връща".

"Поставям Погба и Рашфорд също сред лидерите на отбора. Чудесно е, че Юнайтед успя да върне Пол".

"Според мен тимът трябва да влезе в топ 4, ако може, тъй като по този начин ще може да играе в Шампионската лига и това ще му позволи да привлече по-качествени футболисти. Така ще може вече да се бори за сериозните трофеи".