Манчестър Юнайтед - Борнемут, двубой от 33-ия кръг на английската Висша лига. Стадион "Олд Трафорд", 17.00 часа българско време.


Вероятен състав на Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Линдельоф, Магуайър, Шоу, Уан-Бисака, Погба, Матич, Фернандеш, Рашфорд, Грийнууд, Марсиал
Контузени: Няма
Наказани: Няма
Под въпрос: Джоунс, Туанзебе


Прогноза на Gol.bg:

"Червените дяволи" се намират в чудесна форма, наредиха три поредни успеха и се доближиха само на две точки от четвъртия Челси, което дава допълнителен импулс на момчетата на Оле Гунар Солскяер.

Ситуацията в лагера на гостите е коренно различна, защото те са предпоследни в таблицата. Добрата новина за тях е, че спасителният бряг е само на една точка.

"Черешките" нямат повод за оптимизъм точно днес, защото загубиха последните си седем гостувания в шампионата и едва ли ще могат да вземат нещо срещу набралия скорост Манчестър Юнайтед.

Домакините са в серия от четири поредни "сухи мрежи" на своя стадион, а Борнемут изобщо не се разписа в пет от последните си седем визити.

Борнемут спечели мача с Манчестър Юнайтед през есента с 1:0, но от четири гостувания на "Олд Трафорд" във Висшата лига си е тръгнал общо само с една точка. Очакваме тенденцията да се запази.


Резултат: Манчестър Юнайтед - Борнемут 3:0