Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов призна, че все още се надява “червените дяволи” да спечелят титлата в Премиър лийг, въпреки че изостават на 11 точки от лидера в класирането Манчестър Сити.

“Представете си Манчестър Юнайтед да поднесат изненадата и да спечелят Премиър лийг. Това би било приказно и феновете на Юнайтед биха натрили носовете на останалите. Стискам палци това да се случи. Ман Сити обаче играят брилянтен футбол. Те се борят в Премиър лийг, Шампионската лига и домашните купи".

"Юнайтед дебнат в сенките, а Оле Гунар Солскяер бере плодовете на своите методи. Юнайтед правят добър сезон, но мисля, че хората все още очакват от тях да бъдат истински претенденти за титлата. Ако разликата на върха е 1 или 2 точки например, тогава борбата за титлата е истинска. Юнайтед изостават на 8-10 точки и трябва да направят нещо повече.

Според някои информации Солскяер е на път да подпише нов договор и той го заслужава. Футболистите му вярват и играят за него. Той има своите критици и винаги ще ги има. Той заслужава нов контракт, но отборът все още не е спечелил трофей, така че това е големият му недостатък, след като е начело на тима от около две години. Ако Юнайтед спечелят Лига Европа, това би било важно постижение”, написа Бербатов в колонката си за Betfair.