Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солсряер има три мача, за да спаси поста си.

Норвежецът е на прага на уволнението след историческия погром с 0:5 от Ливърпул насред "Олд Трафорд". Според The Telegraph ръководството на "червените дяволи" е дало ултиматум на Оле.

Във въпросните три срещи Юнайтед трябва значително да подобри резултатите и играта си, за да успее Солскяер да отърве уволнение. Въпросната мини серия е доста тежка за 20-кратният шампион на Англия. 

В събота Юнайтед гостува на Тотнъм, после има визита на Аталанта (2 ноември) в Шампионска лига, след което идва градското дерби с намиращия се в превъзходна форма Манчестър Сити. Сблъсъкът е насрочен за 6 ноември и ще се състои на "Олд Трафорд".

Изданието добавя, че шефовете на Юнайтед вече търсят нов мениджър, но са дали лимит на доверие на Оле, за да спечелят време за преговори с потенциалните му наследници.

Най-спряганите имена са тези на Антонио Конте и Зинедин Зидан, които са свободни, мениджъра на Лестър Брендън Роджърс и Ерин тен Хааг, който води Аякс. Разговорите с всички са тежки, защото никой не е изкушен от възможността да започне работа на "Театъра на мечтите" точно в този момент.