Големите звезди на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш, Пол Погба и Маркъс Рашфорд, ще имат проблеми с временния мениджър Ралф Рангник. За тази опасност алармира легендата на "червените дяволи" Рой Кийн.

Според него, с пристигането на германеца на "Олд Трафорд", стилът на игра на английския гранд ще претърпи пълна промяна, което ще затрудни много звездното каре. "Ще им се наложи да пресират много и да играят без топка. Това е много важно, иначе и аз още можех да съм футболист", отсече 50-годишният ирландец, който има 7 титли на Англия с Юнайтед и беше част от знаменития требъл през 1999 г.

"През следващите няколко месеца новият мениджър трябва да накара играчи като Роналдо, Фернандеш, Погба и дори Рашфорд да тичат, защото сега те престават да тичат, когато отборът не контролира топката. Основната му работа е да накара изброените играчи да преследват съперниците, защото Юнайтед има таланти, но трябва да се работи с мениджъра. Разбира се, те трябва да подобрят играта при статичните положения", добави Кийн.

Очаква се Рангник да дебютира начело на Юнайтед при домакинството на Кристъл Палас в края на седмицата. От клуба вчера официално обявиха назначаването му, но сега трябва да му се изкара работна виза.