Манчестър Юнайтед излъга с 1:0 Норич в среща от Висшата лига на Англия. Единственото попадение в мача вкара Кристиано Роналдо от дузпа в 75-ата минута.

Така Ралф Рангник записа втори пореден шампионатен успех начело на "червените дяволи". 

Страхотен мач за гостите изигра Давид Де Хеа, който направи уникални спасявания и така помогна изключително на отбора си.

С тази победа Юнайтед влетя в Топ 4 с 27 точки. Толкова има и Уест Хям, но "чуковете" са с мач по-малко. Норич е на последно място в класирането с едва 10 пункта.

В следващия междинен кръг Норич приема Астън Вила, докато Юнайтед гостуват на Брентфорд.


На „Кероу Роуд“ и двата отбора изиграха един вълнуващ двубой с положения и пред двете врати, като „червените дяволи“ в крайна сметка се добраха до победата след точно реализирана дузпа на Кристиано Роналдо за нарушение срещу самия него четвърт час преди края на редовното време.

Португалецът имаше още един отличен шанс да се разпише впоследствие, но пропусна от близка дистанция след остро подаване на Маркъс Рашфорд по земя.

От другата страна, възпитаниците на Дийн Смит направиха всичко по силите си да стигнат поне до точка, но бяха разколебани от страхотните изяви на Давид де Хеа под рамката на вратата.

Така, Ралф Рангник постигна втори последователен успех с 1:0 в първенството откакто е начело на тима след този срещу Кристъл Палас в миналия кръг.