Манчестър Юнайтед и Уулвърхемптън закриват 21-ия кръг в английската Висша лига тази вечер. „Червените дяволи“ ще търсят втора поредна домакинска победа след тази срещу Бърнли в четвъртък вечер с 3:1.

Отборът продължава да няма поражение от назначението на Ралф Рангник за временен мениджър до края на настоящата кампания, при три победи и равенство във Висшата лига, и равенство в Шампионската лига с Йънг Бойс на „Олд Трафорд“. Юнайтед търсят постоянство в изявите, след като не успяха да победят Нюкасъл в по-миналия си мач, но ще се изправят срещу една от добре организираните защити в Лигата.

„Вълците“ на Бруно Лаге са с пет сухи мрежи в последните си седем мача за първенство, като за въпросния период тимът допусна минимални поражения от Ливърпул и Манчестър Сити. Уулвс ще се опитат да разочароват и „червените дяволи“ със солидна игра в отбрана, като при победа ще измести осмия в таблицата Брайтън. Съперникът на Лаге и компания обаче може да се доближи само на точка от четвъртия Арсенал, който по-рано в кръга отстъпи на Манчестър Сити след късна драма с 1:2.

Двубоят между Манчестър Юнайтед и Уулвърхемптън на „Олд Трафорд“ започва в 19:30 часа българско време./БГНЕС