Рафаел Варан обяви, че е готов за сблъсъка на Манчестър Юнайтед с Тотнъм в събота.

Френският национал отсъства от нулевото равенство с Уотфорд на 26 февруари заради положителен тест за коронавирус, като бе принуден да наблюдава извън терена тежката загуба от градския съперник Манчестър Сити с 1:4 миналия уикенд.

„Да, окей съм. Тренирам нормално. Чувствам се добре и съм готов да помогна на отбора и да гледам напред“, сподели френския национал за клубния сайт. Варан очаква с нетърпение и да се сблъска с нападателя на Тотнъм Хари Кейн, след като успя да го неутрализира в първия двубой между двата тима през октомври.

„Той е в добра форма и е много добър играч. Харесва ми да се изправям срещу най-добрите футболисти в света и във Висшата лига има много добри нападатели. Всеки двубой е предизвикателство и трябва да бъдем готови за това. Срещу такъв тип играч трябва да си готов и фокусиран във всеки момент. Не можем да оставим много пространства, защото те са много добри. Трябва да сме готови“, допълни той.

След двубоя с Тотнъм, Юнайтед приемат Атлетико Мадрид в Шампионската лига във вторник. Първият мач в Испания завърши при равенство 1:1. /БГНЕС