Луксозен спортен автомобил Бугати на Кристиано Роналдо е катастрофирал в испанския курортен град Палма де Майорка, а местната полиция разследва самоличността на шофьора, пише "Тема спорт". Португалецът има между 15 и 20 автомобила, но въпреки това, загубата на един от тях е неприятна за звездата на Манчестър Юнайтед.

Струващият 2 милиона евро Вейрон се е ударил в стена и властите се опитват да установят дали е имало и друго возило. Полицаите разследват обстоятелствата около катастрофата, при която неизвестният засега шофьор е загубил контрол над колата. При инцидента са нанесени материални щети на сграда в селска местност, където са разположение няколко газови бутилки. 

От години Роналдо нае двама португалски близнаци за бодигардове на семейството му и се предполага, че един от тях е шофирал. Двамата са служили като „морски тюлени“ в специалните части на мисии в Афганистан. Имената им са Серджо и Жорже Рамлейеро, добавя "Труд". След като се уволниха от армията, двамата са охранявали политици и съдии в Португалия. Те имат и трети брат – Алешандре, който работи като полицай.

Роналдо закара на почивката си в Майорка два от уникалните екземпляри в автопарка си. Освен Бугати-то със семейството е Мерцедес G-класа, който е подарък от приятелката му Джорджина.

В своята колекция звездата на Манчестър Юнайтед притежава още по-луксозно Бугати за над 10 милиона евро, от което има само 10 в света. Другите бисери са Астън Мартин, Бентли, Ферари. На испанския остров семейство Роналдо празнува 12-ия рожден ден на най-големия му син Кристиано-младши. Португалецът нае вила за 6 милиона евро на брега на Средиземно море сред планината Трамунтана.