Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отчете нова стъпка в правилната посока след победата с 1:0 над Лестър, която бе трета поредна за тима. Той обаче добави, че това далеч не е максимумът, на който са способни "червените дяволи" и добави, че отборът ще стане много по-добър, който определени играчи като Кристиано Роналдо и Каземиро навлязат в нужната форма.

"Това е още една крачка напред. Но ние имаме да извървим още много. Ще станем още по-добри, когато Кристиано Роналдо и Каземиро са готови на 100 процента", каза цитираният от БТА Тен Хаг.

"Нуждаем се не само от отбор на терена, а от цялостен състав, в който всеки е готов да замести тези на игрището. В момента изграждаме отбор, в който играчите да се напаснат един с друг. Виждам, че те се борят един за друг, сътрудничат си. Това е нещото, върху което да надграждаме", добави нидерландецът.

Той още един път подчерта, че не е изненадан от факта, че Кристиано Роналдо остана в тима и заяви, че португалецът ще играе важна роля в бъдеще, въпреки че започна от пейката в четири от първите пет мача за сезона.

"Ако Кристиано не беше щастлив, той нямаше да бъде тук", завърши Тен Хаг.