Блясъкът от ерата на сър Алекс Фъргюсън започна да се завръща на "Олд Трафорд". Най-накрая като че ли "Манчестър Юнайтед" намери треньор в лицето на Ерик Тен Хаг, с когото отборът може да доминира срещу силните. Победата над "Арсенал" с 3:1 е четвърта поредна за "дяволите", като в серия има и 2:1 над "Ливърпул". Само два отбора в историята на Висшата лига са печелили 4 пъти поред след загуби в първите два кръга от новия сезон - "Тотнъм" (2011 г.) и "Арсенал" (2018 г.).

Антони нахлу в историята на английския футбол. Крилото е 100-ият бразилец във Висшата лига. Стана най-младият от Страната на кафето (22 г. и 192 дни), разписал с в дебюта си. Антони игра самба футбол и накара дори Кристиано Роналдо да стане на крака да му ръкопляска от пейката. По-късно португалецът замени своя наследник с братска прегръдка. Може би Антони наистина ще "влезе в обувките" на Кристиано от най-силните му години.

Кристиан Ериксен едва оцеля на Евро 2020 след сърдечен арест, а сега е моторът в играта на "Юнайтед". Прероденият Маркъс Рашфорд (2 гола) най-после е готов да бъде "деветката", отбелязва "Труд". А двойката в отбрана Лисандро Мартинес - Рафаел Варан дава сигурност. При Тен Хаг на най-високо ниво играе и клубният юноша Скот Мактомини, който хвърля ръкавица към мегазвездата Каземиро за титулярното място.

Черните облаци, които се спуснаха върху "Олд Трафорд" след оттеглянето на сър Алекс, висят цяла декада. Ерик Тен Хаг е човекът, който е на път да успее в мисия, в която се провалиха дори Луис ван Гаал и Жозе Моуриньо.